Error 0

Support in english language
Forum rules
Before requesting support, please make sure:
- your problem is not already discussed in this forum
- your poblem is not already listed here : https://wowmodelviewer.net:8443/issues/?filter=10901
Please enclose logs and clear workflow (+ screenshot if applicable) to help understand your issue.
Thanks !
Jeromnimo
Post Reply
aediway
Posts: 1
Joined: Sun May 20, 2018 3:51 pm

Error 0

Post by aediway » Sun May 20, 2018 3:55 pm

I have tried looking for a submission on this one and found nothing.

For the last couple of days I have been getting Fatal Error: Could not load your World of Warcraft Data folder (error 0).

I have tried re-installing both WoW model viewer using two different version 0.8.5 and 0.8.4, and Warlords of Draenor.

I no longer know what to do and just at the point of giving up. Any input would be much appreciated.

Here is the log.txt of the events that lead up to it failure.

INFO | 2018-05-20 08:10:41.981 | Starting: WoW Model Viewer 0.8.5 Bilgewhizzle
WARN | 2018-05-20 08:10:42.035 | WARNING: QApplication was not created in the main() thread.
INFO | 2018-05-20 08:10:42.227 | Initializing Objects...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.247 | Creating Anim Control...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.303 | Creating Char Control...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.303 | Creating CharDetailsFrame...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.405 | Creating Light Control...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.427 | Creating Model Control...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.474 | Creating Settings Control...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.495 | Creating Model Bank Control...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.499 | Creating OpenGL Canvas...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.499 | Initiating OpenGL...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | GLEW successfully initiated.
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | Video Renderer: GeForce GTX 970/PCIe/SSE2
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | Video Vendor: NVIDIA Corporation
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | Driver Version: 4.6.0 NVIDIA 388.13
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | Support wglPixelFormat: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | Support Texture Compression: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | Support Draw Range Elements: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | Support Vertex Buffer Objects: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.758 | Support Point Sprites: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support Pixel Shaders: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support Vertex Shaders: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support GLSL: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support Anti-Aliasing: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support Pixel Buffer Objects: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support Frame Buffer Objects: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support Non-Power-of-Two: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support Rectangle Textures: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Support OpenGL 2.0: true
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Max Rectangle Texture Size Supported: 16384
INFO | 2018-05-20 08:10:42.759 | Max Texture Size Supported: 16384
INFO | 2018-05-20 08:10:42.802 | Creating OpenGL Canvas...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.802 | Initiating OpenGL...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.828 | Loading Session settings from: D:\WoWModelViewer\userSettings\Config.ini
INFO | 2018-05-20 08:10:42.829 | Initializing File Menu...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.832 | Initializing GUI Docking.
INFO | 2018-05-20 08:10:42.848 | Setting OpenGL render state...
INFO | 2018-05-20 08:10:42.863 | Max Lights used: 4
INFO | 2018-05-20 08:10:42.880 | WoW Model Viewer successfully loaded!
INFO | 2018-05-20 08:10:44.712 | Determining Locale for: "D:\\Private Server\\wod\\Data"
INFO | 2018-05-20 08:10:44.712 | locale found : enGB
INFO | 2018-05-20 08:10:44.712 | buildinfofile : "D:\\Private Server\\wod\\Data\\..\\.build.info"
INFO | 2018-05-20 08:10:44.712 | Version successfully found : "6.2.3 (20886)"
INFO | 2018-05-20 08:10:44.716 | GameFolder - Start to build object hierarchy
INFO | 2018-05-20 08:10:46.150 | GameFolder - Hierarchy creation done
INFO | 2018-05-20 08:10:46.150 | Loading Game Folder: "D:\\Private Server\\wod\\Data"
ERROR | 2018-05-20 08:10:46.465 | Setting Locale enGB for folder "D:\\Private Server\\wod\\Data" failed

Post Reply