Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 0.9.0.beta13, 0.9.0.rc1
    • Fix Version/s: 0.9.0.rc2
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Platform:
      Windows 10
    • Platform type:
      64 bits

      Description

      When I try to Import:
      [http://eu.battle.net/wow/de/character/malorne/stormherald/simple

      http://eu.battle.net/wow/de/character/malorne/stormherald/simple/]i get the "Bad Armory Link" error message

      Here the end of the logfile:
      INFO | 2019-04-02 17:33:12.549 | Importing character from the Armory: "http://eu.battle.net/wow/de/character/malorne/stormherald/simple"INFO | 2019-04-02 17:33:12.549 | Importing character from the Armory: "http://eu.battle.net/wow/de/character/malorne/stormherald/simple"INFO | 2019-04-02 17:33:12.549 | Battle Net, CharName:  "stormherald"  Realm:  "malorne"  Region:  "eu.battle"INFO | 2019-04-02 17:33:12.549 | Loading Battle.Net Armory. Region: eu.battle , Realm: malorne , Character: stormheraldINFO | 2019-04-02 17:33:12.549 | Final API Page: https://wowmodelviewer.net/armory.php?region=eu.battle&realm=malorne&char=stormheraldERROR | 2019-04-02 17:33:13.415 | Bad JSON Results: 0 Root Size: 0

       

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Jeromnimo Jeromnimo
              Reporter:
              Anonymous
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: